Wat we doen

Widgetkit

Leven met een handicap of beperking kan zwaar zijn. Dingen gaan soms niet zoals je zou willen, je voelt je vaak niet begrepen en kan goed wat hulp gebruiken. Gedeelde Last & Jeugd biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen die graag verder willen, maar dit door hun problematiek zelfstandig niet kunnen.

Jouw traject

Als jij vanwege een handicap of beperking onze hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Geen hulpvraag is ons te gek. We werken samen aan jóúw traject en dat vereist inzet; jij moet het willen! Wij bieden je de hulp die jij nodig hebt en verdient. Neem contact met ons op om kennis te maken.

Ambulante woonondersteuning

Zelfredzaamheid vormt de kern van onze woonondersteuning. We sluiten onze individuele begeleiding aan op jouw persoonlijke situatie en wensen. Hiermee richten we ons voornamelijk op problemen omtrent wonen, werk, sociale contacten, persoonlijk herstel en dagbesteding, die het dagelijks leven soms ingewikkeld maken.

Gezinsondersteuning

Als ouder van een kind met een handicap of beperking moet je af en toe sterk in je schoenen staan. We staan je hier graag in bij. Samen bekijken we de huidige gezinssituatie en richten we ons op de opvoeding van en relatie met jouw kind. Het doel is om te zorgen dat jouw kind zich veilig kan voelen en zich optimaal kan ontwikkelen.

Activiteitenbegeleiding

Een dagje erop uit kan wonderen doen. Tijdens één van onze activiteiten zorgen we voor de juiste balans tussen begeleiding en vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Afleiding, ontwikkeling en sociaal contact staan hierbij centraal. Bekijk ook onze agenda voor alle aankomende activiteiten.

Kortdurend verblijf

Als problemen blijven aanhouden en het even niet mogelijk is om thuis te wonen, helpen we je bij het vinden van een tijdelijk onderkomen. Tegelijkertijd blijven we je ondersteuning bieden om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Wij bieden begeleiding aan:

  • GGZ cliënten
  • LVG cliënten
  • Zorgmijders
  • Cliënten met verslavingsachtergrond
  • Cliënten met een deliquente achtergrond
  • Ambulante woonondersteuning

Geen hulpvraag is ons te gek! We leren je graag kennen. Contact opnemen